Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Vi tegner ditt interiør på 1 - 2 - 3

Med vårt profersjonelle datategneprogram, løser vi ditt interiør raskt.
Vi tegner både kjøkken, bad, garderober og ellers alle husets rom, ditt kontor, butikk, salong, restaurant eller fritidsbolig. Du kan få se flere spennende fargeforslag, materialutførelser, og vi legger gjerne inn tøffe fotos på veggene, eller dine egne bilder. Ta kontakt og fortell om dine ønsker og drømmer, så tegner vi det for deg.
Se de store forskjellene, kun med forskjellig faresetting og materialvalg!
Se video av noen av disse rommene.

Alle tegninger er designet av Karina Myklebostad og er  Østfold Desigsenters opphavsrett.
Bildene kan ikke kopieres eller brukes av andre uten samtykke.

Smal gang: Samme rom - to helt forskjellige utrykk.


 

   

Forskjellen blir enorm med andre farge- og materialvalg, og detaljer.


 Stort kontor / lobby: Et spennende og trendy rom med store kontraster og sterke farger. Energi. Her er det full aktivitet. Bruken av rommet, styrer farge- og materialvalgene når man innreder.


 Samme rom, men nå fremstår kontoret  / lobbyen som mer luftig, med farger og materialer i takt med naturen, og en fotovegg som gir rommet flere meter ekstra dybde. Et rolig og harmonisk miljø.


 

Soverom: Samme rom i to forskjellige fargesettinger. Lilla, varmrødt og brune toner for den som liker lune farger og atmosfære.

Her er detaljene byttet ut med dempet blått og hvite tekstiler med romantiske blomster. Et lettere og "luftigere" rom. Fototapeten gir ekstra ro og harmoni, med stille vann og et minne fra sommer og sol.

 

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart