Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Interaktiv boligstyling

Vi styler boligobjekter før de legges ut for salg, interaktivt!

Når vi styler objektet interaktivt, jobber vi slik at det fremstår som så interessant som mulig til et bredt publikum. Vi tegner ett eller flere rom i et datategneprogram og kan vise rommet / ene i plan, 3D - visualisert og via video. Boligen blir stylet som attraktiv og brukervennlig. Vi jobber slik at potensielle kjøpere ser forskjellig bruk av rommene, i forskjellig fargeskala og med flere materialutførelser.

Boligen / rommet vil fremstå fra sin beste side, hvor vi utnytter potensialet i ditt boligobjekt. Vi lar himmelretningen og lysinnslipp styre mye av valgene i forhold til belysning og fargesetting, da dette er noe en potensiell kjøper legger merke til. Du slipper å bruke masse tid og penger på å style boligen fysisk før visninger, kun rydde normalt! Dermed får du mer tid til å konsentrere deg om ditt nye huskjøp.

Kunst og utsmykning er også en viktig faktor i denne prosessen, for å øke interessen for boligen, og vi legger alltid inn endel fotos på vegger, for å vise noe unikt og anderledes. Kanskje noe fra boligens nærområde? Eller noe annet spennende, i farger eller i sort / hvitt.

Ta med tegninger og video av boligen / rommet til din eiendomsmegler, og få dette intergrert i salgsoppgaven, legg det ut på de respektive nettsamfunnene og eksponer noen ekstra plansjer under visningene. Dette vil uten tvil være en spennende måte å vise boligen på, og bidra til større interesse spesielt i forkant av visninger.

Klikk her for å se rom som er stylet interaktivt, og video av rommene.
Her ser du interaktiv boligstyling via eiendomsmegler.

Kontakt oss for mer informasjon og priser.

La oss style ditt salgsobjekt interaktivt til et rent blikkfang!
   
Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart