Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Soltunet Besøksgård, Sarpsborg 2011.

"Drømmen om et småbruk, med noe attåt".

Soltunet Besøksgård, tidligere Gaardstunet, har flyttet til nye, flotte omgivelser ca 3 km. fra Høk i Sarpsborg, til en gård hvor de nå tilbyr avslappende og opplevelsesrike langhelger for voksne, i tillegg til det tilbudet de har hatt for barn i flere år, samt dyrehold. 
De åpnet 1. april 2011, og 2. april hadde de sin første testhelg for voksne, med et flott program fra morgen til kveld.
Les mer om programmet og Soltunet
her.

Østfold Designsenter ble invitert til denne testkvelden, for å gi en firmapresentesjon, med påfølgene minikurs for 9 damer, i
"Farge og interiør, finn din personlige interiørstil".


Østfold Designsenter har også vært engasjert hos Soltunet, for å blant annet finne veggfarger, farger til tak og belisting, fototapet, fotobanner, samt kontrastfarger til fondvegger på 4 av overnattingsrommene i hovedhuset på gården.

Stuen / allrommet har blitt veldig stilig, med vaniljefargede vegger,
hvitt tak og belistning, og egensnekret langbord til brukere og gjester.


    

I det du kommer inn hoveddøren,
blir du møtt av et stilig fotobanner, som henger i trappen
ned til soveavdelingen i u. etasjen. Hesten er fra gården, og er et blikkfang i lokalet. 

Her er ett av fire soverom som har fått en kontrastfarge på en fondvegg. Dette rommet er "Sommer" og har fått en flott solgul farge. De andre rommene har kontrastfargene vår, høst og vinter, og har da fått fargene vårgrønn, terrakotta og himmelblå.

I enden av korridoren nede i soveavdelingen, finner du fototapeten "Skogsallè" fra Hvaler. Fototapeten er kjøpt fra Østfold Designsenter, og fotografert og designet av Karina Myklebostad. Klikk på bildet, så finner du denne fototapeten i vår nettbutikk.Her holder Karina Farge- & Interiørkurs for deltgerne som er på gårdsbesøk, i "Finn din personlige interiørstil". Dette slo an hos damene, som fikk masse idèer og inspirasjon til eget hjem.
"Det var artig å klippe og lime", synes damene som var på helgebesøk hos Soltunet Besøksgård. "Jeg visste ikke at jeg hadde en mening om en personlig interiørstil, men dette ble jo kjempefint!", sa en av damene utover i kurset, kurset som omhandlet det å være seg bevisst på hva man egentlig liker og har behov for.


Her presenterer en av deltagerne sitt resultat, og det hun har klippet ut. Alle presenterte og fortalte hvorfor de hadde valgt det de hadde limt på collagen, tanken bak, og ga idèer og inspirasjon til de andre deltagerne.

Kursdeltagerne er i full sving med sine oppgaver. 

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart