Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF
Aktuelt

Nyheter for våren 2016.
Farge- og interiørkurs. Hjemmebesøk. Fotoutsmykning.
Mer info

Nyheter senhøst 2015
Farge- og interiørkurs - for deg som ønsker å lære noe nytt og spennende!
Mer info

Foredrag og workshop på Altheahuset! 24. oktober 2015 kl. 1030 - 1700.
- Din helhet -
Mer info

Farge- og interiørkurs - Kurskalender 2016, i Althèahuset på Råbekken i Fredrikstad.
Finn din personlige interiørstil, og balanse med farger! Alle helgekursene kan også bestilles med en deilig lunsj. Be om pris og meny!
Mer info

Nyinnredet lokale hos Estatemeglerne i Halden, Jan G. Lilledal AS, vår 2013.
Meglerne ønsket at lokalet skulle fremstå som moderne og tidsriktig, med smarte funksjoner og gode løsninger. Oppdraget omfattet planløsning, fargesetting, møbler, lyssetting, utsmykking, nytt kontraktsrom, samt et ansiktsløft av prospektvegger.
Mer info

Nyheter for høsten 2011
Din lokale og landsdekkende planløser og innreder!
Mer info

Spesialløsninger og "skreddersøm".
Ønsker du deg en helt spesiell interiørløsning - kontakt oss, så tegner vi det for deg, til hele huset, hytta eller kontoret. Vi sender gjerne arbeidstegninger direkte til produksjon, eller tegningene kan kjøpes hos oss.
Mer info

"Skogsallè" på kjøkkenet.
Våre fototapeter tar seg også godt ut på kjøkkenet. Et vakkert og naturtro motiv fra flotte Hvaler i Østfold. Klikk på bildet under, og du kommer rett til nettbutikken, hvor tapeten kan kjøpes. Du kan også søke direkte på www.romfortapet.com. Foto og design: Karina Myklebostad.
Mer info

Nyheter for juni 2011
God sommer fra Østfold Designsenter!
Mer info

Nyhetsbrev for april og mai 2011
Nyinnredet leilighet på Larkollen, interaktivt stylet av Østfold Designsenter, for DnB NOR Eiendom, Moss.
Mer info

Nyhetsbrev for mars 2011
Flere fototapeter i nettbutikken, og hyggelig omtale i Sa. Bolig
Mer info

Hyggelig omtale i Sa . ukepluss
Veggpryd fra Østfold. 12. mars 2011.
Mer info

Nyhetsbrev for februar 2011
Se alle de lekre fototapetene i nettbutikken! www.romfortapet.com
Mer info

Nyhetsbrev for januar 2011
Vi har blitt agent i Norge, for Carina Hägg Design.
Mer info

Hannestad Panorama
Stilig og moderne, nyoppført leielighetskompleks på Yven i Sarpsborg. DnB NOR Eiendom selger leielighetene for Solid Prosjekt. Leiligheten D2 ble solgt i februar 2011. Se planløsningen her. De stylede rommene ser du under. Interaktiv boligstyling: Østfold Designsenter.
Mer info


Mer info

Interiørvideo, boligmiljø.

Mer info

Nyhetsbrev for november og desember 2010
Har du reflektert over hva 1000 kg. tømmer egentlig kan brukes til?
Mer info

Pedagogisk utsmykning i nytt Driftssenter, Borregaard. November 2010.
En av korridorene i 2. etg. i det nye Driftssenteret til Borregaard, har blitt smykket med en spennende pedagogisk utsmykning. Østfold Designsenter har hatt jobben med å designe, koordinere, utforme og montere utsmykningen. Temaet er å formidle hva Borregaard får ut av 1000 kg. tømmer, og komponentene og sluttproduktene i råvaren gran. Historien fortelles gjennom 2 fotoer med tekst og tremodeller. Selve utsmykningen består av aluminiumsplater bakerst, som er festet med avstandsstykker til vegg. Utenfor aluminiumsplaten er det fototrykk på akrylplater / plexiglass som igjen er festet med avstandsstykker til aluminiumsplaten. Til sist er det limt på mdf plater i bjerkefiner, med folietekst som forteller den spennende produksjonshistorien. Fotoene er fra Borregaards bildearkiv, fra egen treflisproduksjon, og fra norsk granskog i sin vinterdrakt. Utsmykningen er henholdsvis 2,5 m. og 1,5 m. brede. Ide og design: Karina Myklebostad Int. ark. MIAF, for Borregaard 2010. Se også annen fotoutsmykning vi har designert og levert til Borregaard. Se bilder i SA, fra den offisielle åpningen 1. desember 2010. Les omtalen av Driftssenteret hos Innodesign. Les mer om Borregaard, som har verdens mest avanserte bioraffineri. Se referanse fra Borregaard.
Mer info

Nyhetsbrev oktober 2010

Mer info

Ny og moderne innredning hos Frisørsalongen Studio Renèe, i Oslo. 2010
Din internettfrisør på Majorstuen! Her kan du sitte og surfe på nettet ved vindusplassen, mens du venter på din frisørtime. Interiørarkitekt og design: Karina Myklebostad / Østfold Designsenter. Reportasje i Lokalavisen Frogner, 28.10.10, PDF Reportasje i lokalavisenfrogner.no
Mer info

Stor fotoutsmykning i nytt Driftssenter på Borregaard i Sarpsborg
Utsmykningen er planlagt, designet, levert og montert av Karina Myklebostad / Østfold Designsenter. Det er benyttet spennende medier som fototrykk på akryl, aluminium, vinylduk på plater og på nylonduk. Temaene for utsmykningen er presisjon, samarbeid, produktivitet, opplæring, kompetanse, miljø, sikkerhet og omsorg. Alle bilder er fra Borregaards eget fotoarkiv, og de fleste bildene er fotografert av Trond-Erik Pentz Pedersen. Bygget sto ferdig i september 2010.
Mer info

Nyhetsbrev september 2010

Mer info

Hyggelig omtale i augustutgaven av fagbladet Malern!
2010
Mer info

Nyhetsbrev august 2010
Vinneren av Facebook - konkurransen, ble Erica Nesteng fra Fredrikstad. Vi gratulerer med både velværepakke m / musikk, og et mykt badehåndkle i bomull.
Mer info

Nyhetsbrev juli 2010
Riktig god sommer! Se 10 nye fotodesign i vår avdeling for fotoutsmykning.
Mer info

Nyhetsbrev juni 2010

Mer info

Vi har stylet firmahytte på Søndre Sandøy, Hvaler. Se bildene her.
Se de store forandringene gjort med enkle grep!
Mer info

Nyhetsbrev mai 2010

Mer info

Nyhetsbrev april 2010

Mer info

Vi er månedens etablerer hos Damebedrift.

Mer info

Nyhetsbrev mars 2010
Vi har fått enda flere varer i nettbutikken, også fra ytterligere nye norske designere, og mer kommer fortløpende utover våren.
Mer info

Nyhetsbrev februar 2010
Mange lekre vårnyheter i nettbutikken!
Mer info

Nyhetsbrev januar 2010
Velkommen til vår nye nettbutikk og helt ny nettside! Vi tilbyr mange spennende interiørtjenester og flotte norske designprodukter i naturmaterialer. Besøk nettbutikkens mange avdelinger og husk at det snart er både morsdag og Valentine! Under finner du noen smakebiter av sortementet i nettbutikken. Handle i behagelige og rolige omgivelser, der du har lyst til å være! Vi sørger for at varene kommer trygt frem. Velkommen inn i varmen!
Mer info

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart