Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

 Nyheter for våren 2016.

Farge- og interiørkurs.
Hjemmebesøk.
Fotoutsmykning.

Farge- og interiørkurs:

Det er nå satt opp kursdatoer ut juni 2016, for de populære og nyttige farge- og interiørkursene, som  holdes på Råbekken i Fredrikstad, i Althèahuset. Se datoer og priser her.

Kursene er supre for deg som ønsker å lære å innrede egen bolig / hytte på en smart og innbydende måte, hvor vi tar for oss en del grunnleggende prinsipper, som er viktig for å hente frem potensialet i din bolig, og samtidig lære å skape den stilen du ønsker deg, helt etter din lommebok. Lær også om hvordan du kan bruke mye av det du har fra før, og hvilke grep du evt. kan gjøre får å fornye gamle / brukte møbler.

Nytt av i år, er helgekursene, 4 timer på lørdag og 4 timer på søndag.

På helgekursene lærer du det grunnleggende første dagen, og dag 2 jobber du med ditt eget prosjekt, hvor du skal planløse et rom eller to, finne møbler, tekstiler og dekorelementer du vil bygge opp rommet med, og samle alt på fine collager. Alt etter god veiledning. Todagerskursene kan også gjennomføres to hverdager, hvis det passer bedre.

Dette er et supert, og ikke minst et viktig verktøy når du skal planlegge oppussingen, og budsjettet du skal bruke på dette.

På helgekursene tilbyr vi også en deilig lunsj, som et tilvalg. Be om meny og priser.

Ta med deg en venn eller to på kurs, og kos dere en ettermiddag, eller en hel helg!

Kurset passer for alle aldre, fra studenten  som skal innrede en liten hybel / studentbolig, til senioren som skal planlegge en enklere hverdag, tilpasset en tilværelse som krever at boligen er tilpasset alderdommen.

Har du et stort  og godt nettverk, kan du samle opp til 8 stk. inkl. deg selv til kurs, så blir du vert eller vertinne, og får selv kurset gratis i sin helhet. Holder du lokale selv, kan du gjerne samle fler enn 8.


Vi har et samarbeid med Tilbords Østfoldhallen (Fredrikstad), så meld deg gjerne på interiørkurs via dem, hvis du er innom butikken. Kommer du fra Tilbords (påmelding via dem), vil du få spesielle rabattordninger hos dem etter endt kurs, så dette er virkelig å anbefale. Dette gjelder også dine gjester som du evt. tar med deg til kurs.Hjemmebesøk og
interiørkonsultasjon / rådgivning:

Trenger du råd og hjelp hjemme, og ønsker et hjemmebesøk, kommer Karina gjerne hjem til deg, og gir deg gode og nyttige råd, i forhold til alle typer rom. Vi har også mange og gode samarbeidspartnere i markedet, innenfor alle segmenter av interiørbransjen, så her kan det koordineres tilbud og hjelp på de områdene du / dere har behov for, for å få hjemmet i den stand dere ønsker. Ta kontakt på
post@karinadesign.noFotoutsmykning:

Vi har knyttet til oss fotograf Grethe Johansen, som knipser vakre motiv fra skjærgården i Fredrikstad, Hvaler og omegn.

Bildene kan du kjøpe i form av fotoutsmykning, der vi produserer bildene trykket bak på akrylplater. Platene monteres rett på vegg, med avstandsstykker. En stilig og litt anderledes måte å eksponere bilder på. Bildene vil snart bli lagt ut i vår nettbutikk. Nærmere beskjed kommer.


 Da vil jeg få ønske deg en flott vår, begynn planleggingen av oppussingen allerede nå – og kom på kurs!


Hilsen Karina

 

 

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart