Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

 Nyheter senhøst 2015

 Farge- og interiørkurs - for deg som ønsker å lære noe nytt og spennende!

 

 

Nytt lokale:

Østfold Designsenter og Karina Myklebostad har flyttet inn i Råbekksvingen i Fredrikstad, i samme hus som  Althèa Kurs- og behandlingssenter, i trivelig kurslokale. I samme bygg finner du også massør og sonetarapeut, coacher og inspirasjonscafe! Les mer.

Spennende og kreative interiørkurs og workshops:

Østfold Designsenter har mange spennende interiørkurs på timeplanen, for deg som ønsker å finne din personlige interiørstil,  og workshops for dere som skal etablere nytt bo / bygge, eller for deg som har et begrenset budsjett til å innrede, eller trenger råd og veiledning. Med andre ord, helt skreddersydde interiørkurs og workshops for deg som enten kommer alene, for par, studenter, vennegjengen, bedrifter, kolleger og / eller dine VIP kunder. Samle venner / kolleger til en kurskveld, og bli vert / vertinne. Vi fyller opp kursene ut november, og inviterer til koselige og nyttige kurslørdager.
Første kurs er lørdag14. november. Passer denne datoen for deg, ta kontakt med Karina på post@karinadesign eller ring 905 13 660.
Les mer.

Nydelig barnerom:

Se ett av våre seneste interiøroppdrag – et nydelig barnerom til lille Ona på 3 år, som fikk sitt aller høyeste ønske oppfylt – nemlig en regnbue!
Se rommet her.

Praktisk på kjøkkenet:

Det er ikke bestandig så enkelt å få til den siste «prikken over i`en», den 100 % hjemmekoselige «touchen» eller den mest praktiske og pene oppbevaringen som man ønsker. Se den åpne stue- kjøkkenløsningen til et par fra Fredrikstadområdet, som trengte nettopp denne hjelpen, her.

Gavekort:
Kjøp gavekort hos oss til en du er glad i. Det nærmer seg jul, og vi selger gavekort for både interiørtjenester og interiørkurs. Ypperlig for den som har lyst til å lære noen  smarte interiørgrep.  Ut november får du  en ekstra kursplass  til kr. 0,-  sammen med ditt gavekort, gjeldende for  kurs i januar. Første kursdato på nyåret er allerede  lørdag  9. januar.  Kun 10 plasser per kurs, så her lønner det seg å være rask! Bestilles på: post@karinadesign.no

Følg oss på Facebook:

Østfold Designsenter finner du også på Facebook. Lik siden og hold deg oppdatert  - og bli med i vår spennende og nyttige julekalendertrekning!Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart