Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Nyheter for høsten 2011

Din lokale og landsdekkende planløser og innreder!

Se vår fototapet "Skogsallè" hos Kvik i Fredrikstad.

En av våre mest populære fototapeter "Skogsallè", er nå å finne i showrommet til Kvik kjøkken i Fredrikstad. Ta en tur innom Kvik i Dikeveien ved Østfoldhallene og ta en titt, og kjenn på den fantastiske kvaliteten. Tapeten kan bestilles / kjøpes direkte på www.romfortapet.com.
 


 

 

Vi tilbyr nå også et utvidet sortiment med fototrykk

Nå tilbyr vi våre fotos som trykk også på blant annet pynteputer og gardiner. Innred boligen din med stilige fototapeter fra Østfoldnaturen, med tilhørende puter og gardiner. Skap deg noe unikt og stilig. Vi hjelper til med den totale planleggingen og planløsningen! Passer like bra til hjemmet, på hytta og på kontoret. Hva med en unik gave til jul?
Les mer om konseptet her. 

 


 

Planlegger du å selge din bolig i løpet av året?

Vi gjør din bolig ekstra attraktiv for salg, med vår interaktive boligstyling. Hvilken målgruppe henvender boligen din seg til? Dette tar vi hensyn til når vi tegner og styler boligen din for salg - interaktivt. Vis boligen i forskjellige settinger og innredningsmodeller som vil henvende seg til et bredt publikum. La oss ta oss av stylingen, og spar tid og penger i forkant av visninger - da kan du bruke mer tid på din nye bolig! Vi forsyner megler med tegninger til prospekter og nettportaler.
Les mer om tjenesten her.

Be om et ekstra godt tilbud fra oss ut året!


      


 

 

Vi spesialdesigner og "skreddersyr" dine løsninger

Ønsker du deg en helt spesiell eller tilpasset interiørløsning eller et spesialmøbel? Vi designer og tegner dette i samarbeid med deg og dine ønsker, og kan være behjelpelig med å sette det hele i produksjon, inkl. innhenting av produksjonspriser. Ønsker du å ordne produksjonen selv, kan du kjøpe arbeidstegningene av oss.

 

 

 

 

 

Sitter du med et kjøkken som er modent for utskiftning? Ikke kast det!

Vi hjelper deg med å omplassere / planløse skuffer og skap til andre rom i huset, og designer dem om til de reneste blikkfang i form av stilige sjenker, barneromsmøbler, entrèmøbler o.l.

 

 


 

Sommerhytte på Sand i Østfold

Småbarnsfamilie fra Oslo trekker til Østfolds skjærgård.

 

 

 

 

Loftstue til barna, i Halden

De ønsket et funksjonelt rom hvor barna kan vokse og trives.

 

 

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart