Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Nyhetsbrev for mars 2011

Flere fototapeter i nettbutikken, og hyggelig omtale i Sa. Bolig

Hyggelig omtale i Sa. Ukepluss, Bolig

12. mars fikk vi en flott omtale over to helsider, i Sa Ukepluss, Bolig.
Sarpsborgs lokalavis, Sa, ønsket å skrive om våre fototapeter, med lokale motiver, såvel som andre spennende naturmotiv.


Klikk her, så kan du lese reportasjen.
 


 

 

Flere nye fototapeter i nettbutikken

Er du eventyrlysten, og vurderer en oppgradering i hjemmet i løpet av våren?

Vi har nå lagt ut 3 helt nye fotomotiv fra vakre Trollstigen i Romsdalen, fra Smögens herlige sjøboder og sommerhus og fra en av Øtfolds sjarmerende sommerstrender Foten.

Monter fototapetene på en vegg du synes fortjener et blikkfang, og gi rommet en opplevelse fra Norges vakre natur og Sveriges sommerkyst.
Les tilbakemeldingen fra Terapi - Salongen, i vår blogg, som har montert en av våre fototapeter "På bryggekanten"i sitt behandlingsrom.

Klikk deg inn på undesidene tilhørende hver fototapet, i nettbutikken, der vil du finne flotte interiørbilder og tips til hvor og hvordan du kan montere tapetene.

Motta fototapetene rett hjem på døren - enklere kan det ikke bli!
Vi legger ved en bok av Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Ramnøy i alle forsendelser i hele april. Les mer om boken på vår blogg, under "Kampanjer".

 


 
Nå får du fototapeter også til dører

Vi trekker konseptet videre og tilbyr nå flere av fotomotivene som tapet også til kjedelige dører. Helt unødvendig å kaste, male eller bytte til nye innedører i hele huset. Kle en eller flere dører med våre fototapeter. Det er enkelt og blir et smykke i rommet. Flere design blir lagt ut fortløpende.

Mangler du ledig veggplass til bilder og utmykning? Bruk dørbladet!

Er gangen din full av dører? Bruk et par av dem til å montere fotoutsmykning i form av tapet. Spesielt effektivt er dette på dører inn til rom du ikke vil at besøkende skal ta seg inn. De vil naturlig åpne de dørene som ser ut som tradisjonelle dører.


 


 


Montèr fototapet over kjøkkenbenken

De fleste sverger til fliser over kjøkkenbenkene i sitt hus. Ønsker du en spennende vri eller kombinasjon, og noe som evnt. matcher fotapeten i nærheten av kjøkkenet? Da kan du nå få kjøpt flere av våre fototapeter også til montering over kjøkkenbenken. Tapetene er ypperlige som en oppgraderingseffekt til et "gammelt" / eksisterende kjøkken, eller til ditt helt nye kjøkken. Montèr fototapet med plexiglass / glass utenpå, enten på alle veggene over benkene, eller i kombinasjon med noen flisebelagte vegger. Klikk her, og se eksempler i nettbutikken.
 


 
 

Kun en stripe kan være nok

Har du for liten plass til en 180 cm. bred fototapet, eller ikke har veggen til det i det hele tatt, har vi løsningen allikevel. Vi tilbyr nå også striper på 45 cm. bredder, som dekorelement av dine vegger i huset. Monter en sjarmerende stripe foto på en vegg, istedet for et bilde, eller annen pynt.


  

  

Ny stue, spisestue og kjøkkengruppe i familiebolig på Grålum i Sarpsborg

Familien på 4 flytter inn i sin nyinnkjøpte enebolig i veletablert villastrøk på Grålum i Sarpsborg, innen sommeren. Østfold Designsenter har tegnet ny planløsning, fargesetting og funnet møbler og belysning til boligens stue, spisestue og kjøkkenspiseplass, slik at dette er ferdig planlagt før innflytting. Smart å være i forkant med planleggingen, slik kan familien flytte fokuset til selve ut- og innflyttingen. 

    

Østfold Designsenter leter etter lokaler

Vet du om et lokale, eller kanskje har mulighet selv til å leie ut deler av ditt arbeidslokale i Fredrikstad / Sarpsborg / Moss distriktet?

Da setter vi stor pris på om du tar kontakt med oss, eller videreformidler ønsket til dine kontakter.

Lokalet må fungere som et showroom hovedsakelig for våre fototapeter, på vegg, gjerne også med mulighet til å benytte et kontor / møterom. Det er bare fint hvis flere deler lokale, da trekker vi kunder for hverandre. Det optimale er gateplan. Ta kontakt med Karina på 905 13 660 hvis du har kjenskap til noe spennende. 

Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin vår, og riktig God Påske etterhvert! Hilsen Karina M.

 

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart