Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Nyhetsbrev for februar 2011

Se alle de lekre fototapetene i nettbutikken!
www.romfortapet.com

Flere fototapeter ligger nå ute i nettbutikken www.romfortapet.com

Mange spennende design fra vakker natur, ligger nå ute for salg i vår nettbutikk. Tapetene er enkle å montere, og piffer opp hele rommet! Ta en titt på de herlige motivene og interiørtipsene. Fototapeten "På bryggekanten" er nylig montert hos Terapi - Salongen i Fredrikstad.

Du trenger ikke å tapetsere en hel vegg, bare en bred stripe på 180 cm. Det blir utrolig stilig!

Nye motiv også til dører, vil være tilgjengelig i løpet av mars. Kle en kjedelig dør med stilig foto - la døren bli et blikkfang i rommet!

Vi legger ved en nydelig CD med rolig norskkomponert musikk fra Trondmusic, i alle bestillinger i hele mars! Da er det bare å nyte vakkert motiv og vakker musikk - ditt lille spa! 


 

Driver du interiørforretning, eller ønsker å gjøre det?

Østfold Designsenter er agent i Norge for Carina Hägg Design, en svensk tekstildesigner med en enorm bredde, i fargeglade design, tekstiler og stoler, brettbord, sengetøy og mye mer. Hennes design og produkter er å finne hos blant annet Cafèen "Dattera til Hagen" på Grønnland i Oslo og på Kværnhuset Ungdomsskole i Fredrikstad, og ellers på svenske ambassader og Svenska Skolan i London, for å nevne noe.

Har du lyst til åpne egen Carina Hägg Design butikk med et ferdig konsept, eller ta deler av sortimentet inn i din eksisterende interiørbutikk? Vi har konseptet klart og vil veilede og hjelpe deg i gang, med både markedsføring, skilt, tegne butikken og foreslå en oppstartspakke, og sesongaktiviteter / utstillinger. Vi tilpasser sortimentet etter dine kunder og butikkens område, og vil følge opp butikken din kontinuelig.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt i dag - for en hyggelig og uforpliktende prat.


 

 

Video av vår firmaprofil

Vi har laget video av vår firmaprofil. Via videoen er det enkelt å orientere seg om hele bredden av hva vi kan levere av interiørtjenester og produkter.

Vi er nå også på Skype
Legg oss til din kontaktliste, og kommuniser med oss via Skype. Skriv til oss, ring eller vi kan ha videomøte. Vi tar gjerne interiørkonsultasjoner over Skype. En enkel og grei måte å komme i gang med ditt interiørprosjekt på. Sitt i rommet / ene du trenger hjelp i, med webkamera, så ser vi raskt hvordan vi kan hjelpe og veilede. Mye kan løses over denne konsultasjonstimen.
Vår adresse er: karina.myklebostad.

Du finner oss også i nettverket LinkedIn.

Se også vår nye interiørblogg: http://designkarina.blogspot.com

 


 

Kunne du tenke deg å holde et homeparty med alpakkaprodukter?

Dehn Design har mye lekkert i klær, pledd og pynteputer, til hjemmet, hytta og til hagen. Vær vertinne for en kveld og motta en flott vertinnegave! Ha homepartyet hjemme hos deg med gode venner, ellers kommer vi gjerne til din arbeidsplass og viser de lekre produktene til deg og dine kollegaer.

Fargene kommer i mange herlige nyanser som: Sort, sjokoladebrunt, krem, rosa, beige, flere gråtoner, lilla.

Klærne er supre til en dag på jobb, til hjemmebruk, holder deg varm på tur, og til dine reiser. Du har mulighet til å kjøpe vakker kåpe til brudekjolen også!

Ta kontakt for en uforpliktende prat om homeparty med alpakka!
post@karinadesign.no eller 90513 660.


 

 

 

Østfold Designsenter søker etter passende lokaler

Vet du om et lokale, eller kanskje har mulighet selv til å leie ut deler av ditt arbeidslokale i Fredrikstad / Sarpsborg / Moss distriktet?

Da setter vi enormt stor pris på at du tar kontakt med oss, eller videreformidler ønsket til dine kontakter.

Lokalet må fungere som et showroom for noe møbler, fototapeter på vegg, kontor / møterom. Det er bare fint hvis flere deler lokale, da trekker vi kunder for hverandre. Det optimale er gateplan. Ta kontakt med Karina på 905 13 660 hvis du har kjenskap til noe spennende. 

 


 


 


 

    

 

 

 


 

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart