Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Nyhetsbrev for januar 2011

Vi har blitt agent i Norge, for Carina Hägg Design.

Fototapeter for salg i nettbutikken

To av våre egne fotodesign ligger nå for salg i nettbutikken som kvalitetssterke fototapeter, og fler blir lagt ut fortløpende. Tapetene er i en Wallsmart kvalitet, og er meget enkel å tapetsere. Flott resultat. Klikk deg inn via bildet, og se flere inspirasjonsbilder.

Med våre avtaler mot Bring og Proteria, får du tapeten rett hjem på døren - hvis du ønsker det.

Tapetene kan sees og oppleves i Fredrikstad foreløpig, hos Østfold Designsenter og Terapi Salongen, men vil i løpet av 2011 også finnes i flere showroom i Norge.

  

 

Vi har blitt agent i Norge for Carina Hägg Design

 

Carina Hägg er en svensk tekstildesigner med en enorm bredde, og fargeglade design og tekstiler. Hennes design og produkter er å finne hos blant annet Cafèen "Dattera til Hagen" på Grønnland i Oslo og på Kværnhuset Ungdomsskole i Fredrikstad, og ellers på svenske ambassader og Svenska Skolan i London.

Vi er kontaktleddet for hele Norge mot arkitekter, interiørarkitekter, offentlige forhandlere og interiørbutikker.

Driver du innenfor interiørbransjen og synes dette høres spennende og interessant ut for din bedrift eller til dine interiørprosjekter, er du velkommen til å ta kontakt.
Sammen kan vi finne spreke og praktiske løsninger til dine kunder og oppdrag.Hannestad Panorama

Østfold Designsenter har levert Interaktiv Boligstyling til helt nytt boligprosjekt på Yven i Sarpsborg. DnB NOR Eiendom, avd. Sarpsborg selger leielighetene på vegne av Solid Prosjekt.

Se hvordan salgsobjekter kan fremstå i salgsperioden, med Interaktiv Boligstyling fra oss.

Bli med på vår interiørkonkurranse

Vi har en konkurranse gående med trekning 1. april.

Send inn et bilde av et rom du ønsker oppgradert / pusset opp, og forklar hvorfor, til post@karinadesign.no. Da er du med i trekningen om å få tegnet Interaktiv Boligstyling fra oss. Her har du mulighet til å få tegnet ditt drømmerom - helt gratis!
 


Flere referanserprosjekter du kan ta en titt på

Hall / kjellerstue på Kråkerøy, Fredrikstad.

Stue / spisestue ved Fuglevik, Moss.
 

 

 
Vi er nå også å finne i Designbasen

Designbasen er Norges største designportal. Her finner næringslivet og andre enkelt og greit den designkompetansen som passer deres behov    

 

Hyggelig omtale og referanse fra Borregaard

Etter avluttet opprdag i forhold til fotoutsmykning og pedagogisk utsmykning i det nye Driftssenteret, ser vi tilbake på et spennende referanseprosjekt i et ultramoderne anlegg. 

 

 

 

  

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart