Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Nyhetsbrev for november og desember 2010

Har du reflektert over hva 1000 kg. tømmer egentlig kan brukes til?

 

 

Julen står for døren, og vi har gavekortet til en god venn

Ønsker du å gi bort en spesiell gave til en spesiell venn - tilbyr vi et gavekort på interiørtjenester / intraktiv boligstyling.
Gavekortet  er yppelig til han / henne som har behov for hjelp til å innrede sin leielighet eller hus, eller interaktiv boligstyling for de som skal selge sin bolig.

Vi selger nå i desember gavekort til 1998,-, som inkluderer tegning av 2 rom som du ønsker å forbedre, av enten salgsobjektet, med moderne innredning, som kan integreres i salgsprospektet, eller av 2 rom der du bor. Eier av gavekortet vil da motta datategninger av begge rommene, som er i overenstemmelse med kunden (gavekortets eier).

Les mer om denne tjenesten her. Gavekortet bestilles via dette skjemaet, og sendes direkte til mottaker så fort beløpet er registrert innbetalt. Når kunden vil effektuere gavekortet, tar de bare kontakt med oss, og henviser til referansenummer på gavekortet.

Gi en helt spesiell og nyttig gave til din venn - et gavekort på
interiørtjenester / interaktiv boligstyling!


  


 

 

 

Vi har designet og levert pedagogisk utsmykning til Borregaards nye Drifssenter i Sarpsborg

Bli med inn og se hva Borregaard får ut av 1000 kg. tømmer, og komponentene og sluttproduktene i råvaren gran. Borregaard har verdens mest avanserte bioraffineri.

Utsmykningen er på plass til den offisielle åpningen 1. desember, med blant annet Næringsminister Trond Giske tilstede. 

Østfold Designsenter søker etter bedrift til pilotprosjekt!

Vi søker etter en seriøs bedrift som kan være interessert i å la oss smykke deler av et bedriftslokale med våre fotodesign, på forskjellige spennende og tidsriktige medier som fototrykk på banner, plexiglass, tapet og aluminium.

Utsmykningen ønsker vi at skal henge i ca 1 år, hvor bedriftens disponible lokale kan fungere som et showroom for utsmykningen.
Trenger din bedrift et løft i form av bilder / god kommunikasjon, og høres dette spennende ut?
Les mer her.

Karina Myklebostad fotograferer selv motivene, og får dem produsert hos dyktige produsenter.


Interaktiv boligstyling

Hva kan det brukes til?

Interaktiv boligstyling er en ny og spennende tjeneste vi tilbyr deg som skal selge din bolig. Vi tegner og styler de rom du måtte ønske, i vårt datategneprogram for innredning - og disse tegningene kan du sende over til din megler som da trykker dette i prospektet  og legger bildene ut på meglers nettside sammen med de andre bildene i ditt prosjekt. Slik viser du potensielle kjøpere flere bruksmuligheter av rommene og et spennende interiør og fargevalg, uten å måtte style boligen fysisk, som ofte er en tidkrevende prossess.

Les mer om Interaktiv boligstyling her.


 


Homeparty

Har du lyst til å holde et spennende homeparty sammen med dine venner hjemme hos deg, eller på din arbeidsplass for deg og dine arbeidskollegaer?

Vi tilbyr dette som en sidegren til vårt interiørvirke. Masse lekkert i lin og lin / bomull i norsk design fra Mester Design, til bruk på jobb, til representasjon og til privatbruk som både fest og hverdags. Mesterdesign leverer klær i de fleste farger, fra det stilige sorte til både rødt, oker, sjokoladebrunt og mye mer. Mester Design har også lekre vesker og smykker.

Les mer om homeparty her, og book gjerne et party for nyåret og våren allerede nå.


 

 

I løpet av januar er vi i gang med salg av egendesignede fototapeter i nettbutikken 

Østfold Designsenter har fått avtale med en stor og seriøs tapetprodusent, om å produsere Karina Myklebostads egne bilder og fotodesign på kvalitetssterke interiørtapeter. Tapetene legges fortløpende ut i nettbutikken i løpet av nyåret og utover våren. Fototapetene er foreløpig eksklusive for Østfold Designsenter via vår egen nettbutikk som er åpen for alle, og vil bli beskrevet i våre egne interiørprosjekter. Så følg med oss fremover.

Ypperlige måter å innrede på med våre fototapeter, kan være for eksempel som et blikkfang bak en resepsjon, på et møterom, på en fondvegg i en stue, eller i enden av en trang og smal gang.


 

    

 

 

Lyst på nye lamper til jul?

Lampen "Notte" fra Prandina er nå på en julekampanje, med redusert pris frem
til 10. desember. Lampen er i sort glass med "gull-look" innerside. Kontakt oss for et hyggelig desembertilbud.

 

 

 

 

 

Vi minner om vår onlinetjeneste og profiler hos både Facebook og Twitter

Her kan du kontakte oss hele døgnet, stille spørsmål, og få med deg løpende nyheter og oppdateringer utenom våre månedlige nyhetsbrev.

Da gjenstår det bare å ønsker deg og dine en hyggelig adventstid - en riktig god jul og en spennende nyttårsfeiring! Hilsen Karina M.

Flere nyheter fra Østfold Designsenter blir sendt ut i januar.

  
 

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart