Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Nyhetsbrev september 2010


 

karina m. interiør & designforum har byttet navn

til Østfold designsenter.

Dette synes vi er et navn som er enkelt å huske, og som forteller mye om vår destinasjon, drift og kompetansebredde innenfor både interiørdesign, fotodesign, styling, kurstilbud og fargerådgivning & konseptutvikling.

Vi har beholdt den samme e - postadressen og webadressen.

Velkommen til våre nye nettsider med ny "look!".

  

Vi har designet, levert og montert stor fotoutsmykning på Borregaard, i Sarpsborg

Flere korridorer, trapperom og møterom har fått helt ny fotoutsmykning i Borregaards nye Driftssenter. Karina Myklebostad har hatt jobben med å planlegge, designe, tilrettelegge og montere alt utsmykningen, med bilder fra Borregårds eget fotoarkiv, fra egen drift og produksjon.

Se flotte referansebilder her.

 


 

Du er herved invitert til nyåpning av Studio Renèe på Majorstuen i Oslo

13. oktober  kl. 19, åpner Eva Halvorsen, som eier og driver Studio Rèene, dørene til en helt ny og moderne salong med et spennende konsept.
Her får du se topp moderne italiensk belysning fra Prandina, spreke fargenyanser, designinnredning fra danske Montana og D-job, en fantastisk fotoopplevelse av en fototapet, 25 % på utvalgte produkter og mye mer.
Østfold Designsenter / Karina Myklebostad har innredet salongen, med en utvidet pakke som også omhandler farge- & konseptutvikling, logo og firmaprofil, og fotoutsmykning.

Kom og ta en kopp kaffe i de nye lokalene, bestill deg gjerne en frisørtime i de nye stolene, og slapp av til ditt favorittnettsted mens du venter.
Studio Renèe er nemlig din internettfrisør på Majorstuen!
Se salongens egen invitasjon
her.
 

 

 

Nytt konsept i nettbutikken - kun fotodesign!

Vi har nå tilrettelagt for salg av egne fotodesign i nettbutikken, og butikken vil fremover  være en ren fotoshop på nett. Det vil bli lagt ut nye og flere design fortølpende. Fotoene blir produsert på spennende medium, som lerret, foto på stålplate, vinyl bannerduk, med eller uten plate og fototrykk på akryl / plexiglass til å begynne med, og sendes pr. post.

Beregn ca 1 uke levering fra bestilling.

Designklær og smykker er fortsatt å få kjøpt hos oss, men nå kun via homepartyes og visninger i bedrifter. Se oversikt her.

  

 

 

   

  


 

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart