Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Nyhetsbrev juli 2010

Riktig god sommer! Se 10 nye fotodesign i vår avdeling for fotoutsmykning.

  

Se våre helt nye fotodesign

Nå har vi 10 nye design i vår avdeling for fotoutsmykning. Bildene er fra vår vakre norske natur, denne gang fra fjord og fjell.
Passer supert til utsmykning i alle husets rom, på terrassen, på arbeidsplassen og selvfølgelig på ditt feriested / hytte.

Bildene kan du bestille i forskjellige kvaliteter av bannere, som fotolerret, som fototrykk på plexiglass eller som fototapet. Mulighetene er mange her hos oss!

Har du en spennende interiøridè, hjelper vi deg mer enn gjerne med planleggingen og med tilpasset fotoutsmykning.

Utsmykningene er også flotte gaver til de som har det meste, eller til de som ønsker noe helt spesiellt!

For deg som har egne kunder og ønsker å forhandle våre fotodesign, være seg forhandlere, malere etc., ta kontakt for spennende innredningsforslag og gode innkjøpspriser.

 

 

 


 

Vi minner igjen om at det fra september er mulig å holde homeparty hjemme hos deg!

Varesortimentet er norske designklær i naturmaterialer og designsmykker, samt noe velværeprodukter og gaveartikler. For de av dere som har vært på våre tidligere designvisninger, vil det være klær og smykker fra de samme designerne, med tillegg av nye spennende design fra enda fler designere. Få gode tips om hvordan du bygger opp en god og effektiv garderobe tilpasset akkurat deg og dine behov!

Les mer om produktene og konseptet ved å klikke deg inn på på bildet.

Flotte vertinnegaver i mange kategorier. Vertinnegaver blir lagt ut på siden i løpet av sommeren. Eksempler er: en over / underdel til et antrekk, smykkesett og pynteskjerf, designveske med tilhørende skjerf og lue, velværeprodukter og mye mer.

Bestill et homeparty i dag, og motta en flott velværepakke helt gratis, på ditt kommende party!

Områder: Østfold, Oslo og Akershus.

 


 

 

   

Meld deg inn som medlem hos oss, og motta spesielle medlemsfordeler og gode tilbud. Helt eksklusivt medlemmer!

Du blir medlem ved å melde deg inn i gruppen vår på Facebook. Her vil det bli trekninger av produkter, gode medlemspriser og andre spennende tilbud og nyheter - kun for medlemmer!

Innmeldingen er helt gratis, og krever bare at du registrerer en profil, hvis du ikke allerede har det.

Som en sommergest til våre medlemmer på Facebook, lodder vi nå ut 1 stk. gavepakke: En herlig velværepakke med lavendelolje, lavendellys, håndlaget lavendelsåpe, svamp og 2 avslappende og rolige cd`er for terapi og velvære, fra Trond Syversen, samt et lekkert badehåndkle i myk bomull, fra Carina Hägg Design.

Trekningen skjer den 15. august. Større bilder av gaven finner du inne på gruppen, og lytt til musikken her i nettbutikken.
 
For å være med i trekningen, melder du deg inn i gruppen, og skriver  "Sommergave" på veggen / innlegget vårt, og du er med! Spre nyheten til dine venner, da kan de også være med! PS.: Et maskulint håndkle til gutta og et feminint håndkle til damene! Super kvalitet! De er myke, loer ikke og er helt fargeekte. Vaskes på 60 grader.
 
Gå høsten i møte med rolig musikk og deilig velvære!

 


 

Gavetjeneste

Vi sender gjerne gaver direkte til ønsket adresse. Overrask venner og familie med våre designprodukter. Skriv mottagers adresse i registreringsfeltet for leveringsadresse når du handler i nettbutikken, og gaven blir sendt direkte. Spar tid - og la oss gjøre jobben!

Send oss en mail etter bestilling hvis du ønsker at vi skal pakke inn gaven i gavepapir for deg, og legge ved et personlig kort, med hvem gaven er til og hvem den er fra.
Mottar vi ikke egen mail på dette, vil pakken bli sendt som vanlig, med ordrebekreftelse og priser liggende sammen med produktene.
 

Velkommen til å benytte tjenesten!

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart