Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Nyhetsbrev mai 2010

 

 

 

Babypledd i merinoull

Nydelige, myke og varme babypledd fra Gullfugl.
100 % merinoull som kan vaskes.

Holder babyen akkurat passe varm. Flott fødselsgave.
Norsk design og produksjon.

Nyhet i nettbutikken!

 

 

 

Vi designer egen fotoutsmykning

Vår interiørdesigner designer fotoutsmykning til ditt interiør. Motivene fotograferer og redigerer hun selv, og er hentet fra vår flotte, norske natur. Designet blir blant annet til fotobannere og fototapet. Flere produkter kommer. Se forslag over våre foreløpige design. Ønsker du en tekst eller et ordtak på bildet, ordner vi også det. Send gjerne over dine egne fotos, så designer vi utsmykningen akkurat slik du ønsker det. Ypperlig til alle husets rom, på arbeidsplassen, til møterommet, på hytta og til uterommet. Vi selger også spesialdesign direkte til forhandlere i prosjektmarkedet. Norsk produksjon.

 

Flere av designene er allerede for salg i nettbutikken.

 

 

 

 

 

   

Se bilder fra en nyoppusset og stylet firmahytte på Hvaler.

Vi pusser opp, oppgraderer og styler firmahytte på Søndre Sandøy. Hytta en nesten ferdig, så følg med oss i bildegalleriet fremover. Se store forrandringer med enkle grep. Hytta har også blitt smykket med våre egne fotodesign i form av bannere. Vi holder dørene åpne med en visning for både hyttefolket på øya, og for andre interesserte, lørdag 12. juni kl. 14.

Vi leverer interiørtjenester og boligstyling til både hus, leieligheter og hytter, samt til bedriftsmarkedet. Ta kontakt for en uforpliktende prat, og spennende forslag. Hos oss kan du også lære å innrede egen bolig på våre interiørkurs. Vi leverer et totalkonsept innenfor interiørtjenester og utsmykning, inklusiv levering og montering, der det er ønskelig.

 

 

Titt innom alle våre designavdelinger i nettbutikken

Her vil du finne flotte gaver til både han og henne, interiørprodukter, håndlagde smykker, musikk og ren velvære.

 

 

Riktig god norsk sommer fra karina m. interiør & designforum!

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart