Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAF

Nyhetsbrev mars 2010

Vi har fått enda flere varer i nettbutikken, også fra ytterligere nye norske designere, og mer kommer fortløpende utover våren.Oksidert sink

Nye ringer fra Mester Design, i oksidert sink. Helt nikkelfrie. Klikk på bildet for å se flere forskjellige utgaver. Mye variert for den som liker det søte og de som liker det tøffe og robuste. Ringene oser av personlighet! Flott gave til den som liker det originale.

 

 

 

 Sommer og sjø

Nytt vårlig smykke i kunstglass, fra Mybo design. Herlig blåtone som minner om sjø og late sommerdager. Et smykke med mange bruksmuligheter. Meget iøynefallende og et rent blikkfang!

 

 

 MOS - ART. Nytt design.

Flotte smykkehjerter i akryl / plexiglass, fra MOS - ART, er blant vårens nye produkter i nettbutikken. Nydelige og dekorative anheng til mange anledninger. Norsk design og produksjon - og de er håndlaget! Smykkene blir levert signert, og i vakre smykkeposer.

 

 

 

Keramikk med humor. Nytt design.

Keramikk fra Martes Bryggerhus ventes inn i nettbutikken snarlig. Morsomme og kreative nakne, frodige damer. Heng dem i vinduet!

 

 

 

 

Babypledd i merinoull. Nytt design.

Babypledd i den mykeste Merinoull, fra ny norsk designer: Gullfugl. Kommer i nettbutikken om få uker. Nydelige, myke pledd til nydelige myke babyer!

 


Musikk

Vi selger musikk til terapi og velvære, fra Tron Syversen. Gå inn og lytt til smakebitene - de er helt nydelige! Ypperlige til kjøreturen og å sovne til. Spill dem også for babyer, barn og dyr. Drøm deg bort i de vakre tonene, ren balsam i vår travle hverdag.

 Poncho i alpakkaull til påske

Vi har nå fått inn nye farger på ponchoene til Merete Nyegaard Dehn Design. Koksgrå og sjokoladebrun. Unn deg det myke, varme plagget til påskeferien. Godt å ha hjemme i sofaen, foran peisen eller i solveggen, supert også på reiser og til flyturen. Ellers er de det perfekte ytterplagg nå som våren har kommet, gode på en kald sommekveld og senere til høsten og vinteren. Ja rett og slett hele året!


 

 

 Snart konfirmasjonstid

Snart er det konfirmasjonstid. Vi har mange nydelige smykker til både jenta og gutten / han og henne, og til deg som skal i selskapet. Se det store utvalget av smykker i håndlaget kunstglass, håndlaget akryl, oksidert sink og håndtvinnet, farget ståltråd. Husk å besøke alle smykkeavdelingene.


Gaven til han som har alt?

Prøv våre kjøkkenhåndlkær i lin, kjøkkenkluter i organisk materiale og myke badehåndklær fra Carina Hägg Design. Stilliserte og grafiske mønster, både feminint og maskulint. Pynt opp på kjøkkenet og badet med designhåndklær, eller gi det bort i en påskegave!
 

 


 

Nyetablert firma? Nytt konsept? Nye lokaler?

I denne prosessen spiller riktige farger og måten vi bruker dem på, en stor rolle. Farger kommuniserer på fantastiske måter, men hvordan skal du velge riktig?

Vi gir råd om hvordan man bygger opp bedriften og leder kunder med farger, hvordan redusere sykefravær med riktig bruk av farger, og hvordan fargepsykologi kan bidra til økt omsetning, for å nevne noe. Les mer..

Trenger du gode råd til å komme igang med nye valg i hjemmet?

Ta en titt på alle våre interiørtjenester. Få hjelp til å sette igang ditt interiørprosjekt, få innspill til å ta de rette valgene underveis eller til å "sy" det hele sammen til det hjemmet du ønsker deg. Gode råd trenger ikke være dyre.

Vi er annonsører i Bolig Pluss, mars. Bladet har nå kommet i butikkene, og gir deg mange vårlige idèer og inspirasjon.

Østfold Designsenter - karina m. interiørarkitekt MIAFNettstedskart